2. Plak deze code onmiddellijk na de openingstag :
X

Over ons

Voor de omschrijving van Camping Dennenoord heb je eigenlijk maar één zin nodig en dat is: “Het is donders gezellig op Camping Dennenoord”.

Op de camping kun je van alles doen en niet doen. Je kunt bij ons op verschillende manieren overnachten, je huurt een vakantiehuisje, een tent of je kampeert met je eigen tent op veldjes met gemiddeld zo’n 12 plaatsen bij elkaar. Iedere plaats is voorzien van stroom, dus je kunt je telefoon bij je eigen tent opladen. Er is een Hoofdgebouw, een zwemvijver, een club, een festivalterrein en een aantal sportvelden.

Voor een verdere omschrijving gaan wij eerst terug in de tijd. Camping Dennenoord was in de jaren ’50 van de vorige eeuw een boerderij. In de jaren ’60 is begonnen met ” kamperen bij de boer”, later in de jaren ’70 is de boerderij gestopt en vanaf die tijd is het altijd camping geweest. De eerste tijd was het een gezinscamping maar dat ging over op jongerencamping, wat het nu inmiddels al weer zo’n 30 jaar is.

Ook de jongerencamping met alleen maar jongeren heeft een ontwikkeling doorgemaakt. Van een paar groepen jongeren zijn wij gegroeid naar de gezelligste jeugdcamping van Nederland met in de vakantietijd zo’n 800 à 1000 jongeren per dag. De jongeren zijn welkom vanaf 15 tot maximaal 21 jaar. In het voorseizoen zijn scholen, sportclubs of andere verenigingen bij ons aan het juiste adres voor een gezellig weekendje uit met elkaar.

Op Camping Dennenoord is altijd een gemoedelijke Overijsselse sfeer, daarom is het hier dus ook “donders gezellig”. Om de gezellige sfeer te houden gelden er wel een paar regels waar je je aan moet houden. Er is dag en nacht toezicht en wij hebben een eigen “brandweer” en personeel met BHV of EHBO, ze hebben altijd herkenbare kleding met het woord “CREW” op hun rug. De CREW helpt je verder met je vragen.

Iedereen die op de camping overnacht krijgt bij aankomst een polsbandje, zodat wij kunnen zien of je een campinggast bent en wat je leeftijd is.

De camping en discotheek zijn alleen toegankelijk voor kampeerders.