2. Plak deze code onmiddellijk na de openingstag :
X

Informatie Reserveren Kamperen

Een kampeerplaats boek je voor minimaal 2, 5 of 7 nachten en 3 personen.

  • Kamperen met 3 personen € 98,00 pp/wk.…€ 14,00 pp/nacht
  • De prijs per nacht geldt voor logés. De borg voor logés is € 50,– (alleen contant)
  • Borg per kampeerplaats = € 200,00 (wordt na vertrek binnen 15 werkdagen teruggestort)
  • Exlclusief toeristenbelasting  = € 1,10 p.p.p.n.
  • Kampeerplaats; maximaal 5 personen bij te boeken

Kijk eerst op de kalender of er nog een plaats vrij (niet rood) is en vul dan het aantal personen, de datum en de rest in.

De tenten mag je GRATIS plaatsen maar ze moeten wel in overeenstemming zijn met het aantal kampeerders. Bij “opties & bijkomende diensten” vul je de tent(en) in die je zelf meeneemt (de oppervlakte is dus NIET van de plaats maar van de tent). Geef je te veel en/of te grote op, dan wordt dat geweigerd op de aankomstdag of moet je extra bijbetalen.

De berekende prijzen zijn inclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n.), boekingskosten, btw en de borg (wordt na vertrek teruggestort op het IBAN-nummer waar ook de aanbetaling via iDEAL mee is betaald).

Op onze overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden Toeristisch kamperen. Als je je gegevens invult willen wij je wijzen op ons privacybeleid.

Aankomst en vertrek.

Aankomst en vertrek op zaterdag of maandag. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur en de vertrektijd is vóór 11.00 uur.

De totaalprijs berekenen zonder te reserveren?

Vul dan alleen het aantal personen, de aankomstdag en de vertrekdag in en druk daarna op de knop “Bereken hier uw prijs”.

Reserveren en betalen?

Je bent niet verplicht een kampeerplaats te reserveren, maar je hebt alleen bij online boeken echt garantie dat er zeker een plaats voor je wordt vrijgehouden. De betaling kan alleen via iDEAL, dit is veilig en gemakkelijk en je krijgt dan direct een betalingsbevestiging. Aanbetaling is 75%, het restant 25%. Je kunt met online boeken alleen reserveren voor de personen die de hele periode blijven. Online boeken kost € 15,00 per boeking.

Wij geven je 1 week bedenktijd. Als de aanbetaling (75%) niet binnen 1 week via iDEAL is betaald (alleen via iDEAL betalen dus) wordt de reservering automatisch en zonder annuleringskosten verwijderd, hierna is de kampeerplaats weer beschikbaar voor iedereen. Betaal je binnen 1 week dan is de reservering definitief en zijn er kosten bij een eventuele annulering. Het restant (25%) moet maximaal 8 weken voor aankomst betaald zijn via iDEAL.

Wij adviseren je wel een annuleringsverzekering af te sluiten, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Je kunt alleen de hele periode inclusief 4 personen annuleren en/of de extra personen per persoon. Als je annuleert gaat dat zoals dat staat in de RECRON-voorwaarden Toeristisch kamperen. Een annuleringsverzekering afsluiten kan meteen tijdens het boeken of via deze site: RECREATIEVERZEKERINGEN.NL. De verzekering betaal je rechtstreeks aan de verzekeringsmaatschappij en niet aan de camping.