X

Informatie Reserveren Kamperen

Een kampeerplaats boek je standaard voor minimaal 2 nachten en 2 personen.

Kijk eerst op de kalender of er nog een plaats vrij (niet rood) is en vul dan het aantal personen, de datum en de rest in.

De tenten mag je gratis plaatsen maar ze moeten wel in overeenstemming zijn met het aantal kampeerders. Bij “opties & bijkomende diensten” vul je de tent(en) in die je zelf meeneemt (de oppervlakte is dus NIET van de plaats maar van de tent). Geef je te veel en/of te grote op, dan wordt dat geweigerd op de aankomstdag of moet je extra personen bijbetalen.

Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting (€ 1,10 p.p.p.n.) en inclusief btw, er komt dus niets meer bij behalve de borg (€ 20,- per persoon) maar die krijg je als je je aan de regels houdt bij vertrek weer terug).

Op onze overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden Toeristisch kamperen. Als je je gegevens invult willen wij je wijzen op ons privacybeleid.

Aankomst en vertrek.

Aankomst en vertrek kan niet op maandag en vrijdag. De aankomsttijd is vanaf 14.00 uur en de vertrektijd is vóór 11.00 uur.

De totaalprijs berekenen zonder te reserveren?

Vul dan alleen het aantal personen, de aankomstdag en de vertrekdag in en druk daarna op de knop “Prijsberekening”.

Reserveren en betalen?

Je bent niet verplicht een kampeerplaats te reserveren, maar je hebt alleen bij online boeken korting en echt garantie dat er zeker een plaats voor je wordt vrijgehouden. Bij online boeken betaal je het hele kampeerbedrag binnen 24 uur veilig en gemakkelijk met iDEAL vooruit, de borg betaal je contant op de aankomstdag. Overnachten kost in dit geval €  10,90 p.p.p.n., dat is dus een flinke korting van €  2,– p.p.p.n.. Je kunt met online boeken alleen reserveren voor de personen die de hele periode blijven (logés betalen € 12,90 p.p.p.n.). Online boeken kost €   5,00 per boeking.

Wij geven je 24 uur bedenktijd. Als het bedrag niet binnen 24 uur via iDEAL is betaald (alleen via iDEAL betalen dus) wordt de reservering automatisch en zonder annuleringskosten verwijderd, hierna is de kampeerplaats weer beschikbaar voor iedereen. Betaal je binnen 24 uur dan is de reservering definitief en zijn er kosten bij een eventuele annulering.

Wij adviseren je wel een annuleringsverzekering af te sluiten, om teleurstelling achteraf te voorkomen. Als je annuleert gaat dat zoals dat staat in de RECRON-voorwaarden Toeristisch kamperen . Een annuleringsverzekering afsluiten kan meteen tijdens het boeken of via deze site: RECREATIEVERZEKERINGEN.NL.