2. Plak deze code onmiddellijk na de openingstag :
X

Campingregels

De tien geboden van Camping Dennenoord

Helaas kan niet iedereen hetzelfde omgaan met teveel vrijheid, daarom moeten ook wij enige regels hebben om de vakantie voor jullie zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Dat is de reden waarom op Camping Dennenoord de volgende regels gelden:

De campingregels staan ook op het borgpapier en daar moet je je handtekening op zetten (hierdoor geef je meteen toestemming om filmpjes/foto’s te gebruiken voor de site en social media) dus het is belangrijk dat je ze eerst goed doorleest om misverstanden te voorkomen. Na vertrek krijg je de borg weer teruggestort als je je aan de regels hebt gehouden en je het polsbandje hebt ingeleverd.

  1. Auto’s en aanhangers zijn niet toegestaan op het terrein. Vervoermiddelen zijn uitsluitend op de parkeerplaats toegestaan. Je mag je auto alleen bij aankomst en vertrek maximaal 1 uur gratis op de camping laten staan. Na een uur kost dit € 5,- parkeergeld per kwartier. Brommers en scooters van mogen alleen met uitgeschakelde motor op het terrein. Heb je de motor toch aan dan moet hij de rest van je vakantie op de parkeerplaats staan.
  2. Iedereen moet zich melden bij de receptie. Dit kan tot 21:00 uur. Dagbezoek is niet toegestaan. logés moeten overnachtingsgeld en borg vooruit betalen. Heb je logés die zich niet hebben gemeld, dan moet je het verschuldigde bedrag + € 20,- administratiekosten betalen. Op de dag van vertrek moet je je vóór 11:00 uur hebben afgemeld, anders betaal je een extra nacht.
  3. Je mag de hele nacht opblijven, zolang je geen lawaai maakt. Dus niet schreeuwen en gillen of op een andere manier overlast veroorzaken, houd je je hier niet aan dan mag je weer naar huis en zoveel lawaai maken als je wilt.
  4. Je mag absoluut niet met glaswerk over de stenen lopen. Als je wordt betrapt met een bierflesje, een fles drank of elk ander soort glas, op de bestrating, bij de campinggebouwen, het hoofdgebouw, Club Silva of het bosmeertje dan kost dat € 10,- of word je van de camping gestuurd.
  5. Het graven van gaten, geulen, kuilen e.d. op de camping is niet toegestaan. Als je op je plek last van wateroverlast hebt, ga dan niet zelf graven, maar meld het bij ons.
  6. Camping Dennenoord ligt midden in de bossen, daarom is het streng verboden om vuurtjes te stoken campingregels (ook niet vuurspuwen). barbecueën mag wel. Voor schroeiplekken en/of gaten in het gras moet je schadevergoeding betalen (minimaal € 20,-).
  7. Het gebruik en bezit van drugs is niet toegestaan; hiervoor wordt de hele groep van de camping gestuurd.
  8. De plaats die je krijgt moet je zelf schoonhouden; iedere dag opruimen dus. Met opruimen bedoelen wij alle glassplinters, peukjes, kauwgom, bierdopjes e.d. Bij vertrek controleren wij eerst de plaats of inderdaad ook de allerkleinste rommel opgeruimd is. Wildplassen kost € 20,–
  9. Muziek (maximaal 70 dB) mag niet buiten je eigen plaats te horen zijn. Luidspreker boxen groter dan 30x30x30cm zijn niet toegestaan en maar 1 paar per plaats. Tussen 23:00 uur en 10:00 uur moet de muziek helemaal uit zijn (alleen de discotheek en de bar gaan nog even door). Houd je je hier niet aan, dan krijg je geen waarschuwing maar moet je je JBL box, radio, mp3-speler, versterker, of wat dan ook meteen inleveren, zonder discussie, deze krijg je pas weer terug bij vertrek. Wij nemen maar 1 keer een muziekinstallatie in, een 2e keer wordt de hele groep van de camping verwijderd en mag je hem thuis net zo hard zetten als je wilt.
  10. Pas goed op je eigen waardevolle spullen; campingregels laat geen geld, mobieltjes e.d. in je tent liggen!!! Van vandalisme en crimineel gedrag wordt aangifte gedaan bij de politie en volgt voor de hele groep onmiddellijke verwijdering (ook ‘s nachts) van de camping, zonder teruggave van borg en overnachtingsgeld. Illegaal verblijf op de camping kost € 135,– .

Dit zijn de regels die wij op papier hebben gezet. Is er iets niet duidelijk vraag het dan eerst aan het personeel en volg hun aanwijzingen op. Alleen bij vertrek krijg je de borg weer terug als je je aan de regels hebt gehouden en je het polsbandje inlevert (na vertrek geen teruggave meer mogelijk).

Behalve de campingregels gelden ook de RECRON-voorwaarden op al onze overeenkomsten.