X

CORONA REGELS

Naar aanleiding van de vele telefoontjes en mailtjes over het kamperen in de zomer van 2020, hebben wij deze pagina gemaakt.

UPDATE CORONAREGELS

Wij hebben inmiddels overleg gehad met de gemeente er is een aantal zaken duidelijker geworden maar er vindt nog overleg plaats over ons plan om aan alle regels te voldoen.

Het belangrijkste is dat we open kunnen om jullie in deze coronatijd toch een donders gezellige vakantie te kunnen bezorgen.

Wij weten dat sommige regels moeilijk uit te leggen zijn maar we doen ons best.

Heb je verkoudheids-, griep- of hoestverschijnselen blijf je sowieso thuis. Van harte beterschap gewenst.

Bij aankomst (na 14.00 uur) krijgen alle auto’s eerst een plek op de parkeerplaats toegewezen en moet iedereen in/bij de auto wachten tot er toestemming wordt gegeven om in te checken. Zo vermijden we te grote drukte bij de receptie.

Op de camping geldt de 1,5 meterregel voor 18+  dus ook al zit je bij elkaar in 1 auto zodra je uitstapt moet je 1,5 meter afstand houden.

Bij het inchecken kan 18- als groep in de receptie staan, 18+ mag alleen met 2 personen van de groep naar binnen.

Je moet een aantal zaken niet vergeten mee te nemen zoals:

– De reservering/factuur van je boeking.

– De borg (alleen contant geld!)

– Je identiteitskaart.

De vijftienjarigenverklaring (indien van toepassing).

Heb je dit niet bij je dan kom je de camping niet op en zul je dit eerst moeten regelen.

—>Erg belangrijk dus!!!!

Overnachten in een huuraccommodatie of met je eigen kampeermiddel is zonder beperking  toegestaan voor jongeren onder de 18 jaar (18-).

Jongeren vanaf 18 jaar (18+) moeten overal 1,5 meter afstand houden van iedereen.

Dus ben je met bijvoorbeeld de helft onder de 18 en de andere helft boven de 18 dan mag 18- naast elkaar slapen en aan 1 tafel zitten en 18+ moet op 1,5 meter afstand slapen en op 1,5 meter van een tafel zitten.

Ons dringende advies voor 18+ is om in eigen 1/2 persoonstentjes te komen en allemaal een eigen klapstoeltje mee te nemen zo kun je ook nog gezellig bij je buren zitten, het is nu nog een advies maar dit kan ook een eis worden.

Het sanitair in het centrumgebouw wordt alleen voor 18-. Er komen aparte toiletten en douches en/of douchetijden voor 18+. (dit is niet langer van toepassing)

De kantine is vrij toegankelijk voor 18-, ook hier moet 18+ 1,5 meter afstand houden.   

Is het voor een achtienplusser dan nog wel leuk? Ja, natuurlijk want jij kunt nog gewoon 1,5 meter alcoholhoudende dranken bestellen aan de bar. Dit werkt ook desinfecterend tegen het virus, dus win-win.

Onze discotheek Club Silva mag waarschijnlijk nog niet open, wij hopen dat er nog verandering in komt. Wij gaan in plaats daarvan bijvoorbeeld een silent disco houden op het strand.

In en om de zwemvijver gelden dezelfde afstandsregels.

Iedereen dient zich aan de coronaregels te houden omdat toezichthouders kunnen komen controleren en wij niet op een boete zitten te wachten. Als je dat niet doet word je zonder pardon van de camping verwijderd.

Samen met jullie gaan we er een donders gezellige zomer van maken.

En onthoud: “wij zijn klaar met het virus maar het virus is nog niet klaar met ons”.