X

Activiteiten

ACTIVITEITEN AGENDA “LUCKY GOES DENNENOORD” KLIK HIER

Op de camping zelf organiseren wij diverse activiteiten. Je hoeft je niet te vervelen en je kunt thuis vertellen dat je meer hebt gezien dan alleen je tent en de bierbank. Allereerst staan er in en om het hoofdgebouw meerdere spelcomputers, boksballen en een pooltafel.

Op het terras staat een pingpongtafel (de batjes en de balletjes kun je lenen bij de bar) en hier organiseren wij spelletjes zoals bijvoorbeeld spijkerbroekhangen of een dartwedstrijd. Denk je bij dit alles:’ik kan dit niet, of ik vind er geen zak aan’, niet getreurd er is meer…

Als het mooi weer is dan is de zwemvijver de ‘place to be’ om te zwemmen, snorkelen of te zonnen en je prachtige zomerlichaam aan de buren te showen. De toegang is gratis en hier worden ook spelletjes georganiseerd.

Het zwemwater behoort tot de schoonste van Overijssel en de stranden hebben mooi wit zand. De perfecte plek om af te koelen op een warme zomerdag, of bij te komen van de vorige avond toen op tijd naar bed gaan wederom mislukte

Er is een voetbalveld waar je je kunsten als de nieuwe Messi kunt laten zien, een beachvolleybalveld en een paintballveld.

Op zonnige dagen zetten wij ergens op de camping een buikglijbaan neer. Zon, zeep, water en mooie mensen. Wat wil een mens nog meer?

  • Inze eigen club “Silva” is van ongeveer half juli tot half augustus elke avond geopend, behalve op zaterdag (dan rijden er gratis discobussen naar Lucky in Rijssen en Zaaldijk in Lemele). De vertrek- en retourtijden hangen bij de receptie, die kun je op de aankomstdag dus meteen opslaan op je telefoon. En als je zelf wilt bepalen hoe laat je gaat dan kun je ook met, dit is een voordelige taxi die al vele jaren het meeste vervoer van onze gasten verzorgd. Deze discotheken hebben vaak leuke aanbiedingen, speciaal en exclusief voor de gasten van Camping Dennenoord.
  • Hou je van (hard-)rock met live-bandjes –> dan moet je naar “Cafe de Herberg” in Ommen.
  • Ben je boven de 18 jaar dan kun je op zaterdagavond/nacht ook stappen in megadiscotheek Zak in Uelsen Duitsland. Zak heeft variabele sluitingstijden maar gaat tot vroeg in de morgen door. Dit is ongeveer 3 kwartier rijden vanaf de camping met de auto of met de taxi.