Contactgegevens

Zoals onderaan elke pagina al vermeld: wij versturen géén folders!

Telefoon

E-mail

Postadres

Route

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Hetzelfde geldt voor Camping Dennenoord. Hieronder vind je routebeschrijvingen naar onze camping vanaf Zwolle, Deventer, Ommen en station Ommen. Je kunt ook een automatische routeplanner gebruiken.

Routekaart

Vanaf Zwolle

Op de A28 bij Zwolle neem je de afslag Ommen N340 (Hessenweg). Vervolgens neem je de afslag Raalte / Lemelerveld N348. Op de N348 rijd je bij km-paal 80.4 de parkeerplaats op en steek je linksaf de N348 over. Aan de overkant ga je weer linksaf en zie je na ongeveer 50 meter de camping aan de rechterkant.

Vanaf Deventer

Vanaf Deventer volg je de N348 richting Raalte. In Raalte neem je de N348 richting Lemelerveld / Ommen. Bij km-paal 80.6 rijd je de parkeerplaats op en sla je rechtsaf de parallelweg op. Na ongeveer 500 meter zie je aan de linkerkant de oprit van de camping.

Routekaart

Vanaf Ommen

Ga vanaf de N34 (Varsenerdijk) in Ommen de Vecht-brug over, richting Vilsteren en neem de eerste weg rechts (Zwolseweg, direct na Hotel de Zon). Ga net over de Regge-brug linksaf, langs de manege (Nieuwedijk). Ga over het spoor rechtsaf (Deventerweg) en blijf deze weg volgen, totdat je aan de linkerkant de oprit van de camping ziet.

Vanaf station Ommen

Ga vanaf het station linksaf, richting het centrum en ga voor Hotel de Zon links (Zwolseweg). Ga net over de Regge-brug linksaf, langs de manege (Nieuwedijk). Ga over het spoor rechtsaf (Deventerweg) en blijf deze weg volgen, totdat je aan de linkerkant de oprit van de camping ziet.

Fietsers

Fietsers volgen de hierboven beschreven route vanaf Ommen.

Routeplanner

Vul hieronder je adres in, om een route naar Camping Dennenoord vanaf jouw adres te maken:

Adres, plaats en/of postcode:
Meer informatie?
Heb je vragen of wil je iets meedelen neem dan contact met ons op.
Buiten het hoogseizoen kun je het beste mailen.

Bel: 0529 - 451 857
Of stuur een email naar: Camping Dennenoord