Dé kantine

Vooraanzicht

Buiten het hoogseizoen stellen we onze blokhut graag ter beschikking voor uw feesten en partijen.

De muren van dit unieke gebouw, dat ruim 25 bij 25 meter meet, zijn geheel opgebouwd uit veelal complete naaldboomstammen. In het gebouw zijn naast de kantine ook de keuken, het sanitair (WC's, wastafels en douches) en de receptie - die tevens dienstdoet als garderobe - te vinden.

De natuurlijke uitstraling van het hout en de bijpassende inrichting van de kantine staan garant voor een sfeervol feest of een anders-dan-andere vergadering. Voor grotere evenementen, zoals clubmeetings, bieden het bosrijke campingterrein en de van oudsher natuurlijke omgeving rond Ommen een ideale setting.

Deze pagina biedt een kort overzicht en enkele foto-impressies van onze blokhut. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, of even langskomen!

Sanitair

Sanitair

Doordat onze WC's en wastafels (en douches) gebruik maken van infra-rood sensoren, hoeft u bij uw bezoek aan het sanitair geen kraan of doorspoelknop aan te raken. Wel zo hygiënisch!

(Hiernaast ziet u een aantal foto's van het sanitair.)

Keuken

Keuken

In onze goed uitgeruste keuken kunnen wij uiteenlopende soorten warme en koude hapjes, ontbijten en lunches bereiden. Voor een overzicht van uitgebreide buffetten, zie onze evenementen- pagina.

Pittoresk
Detail Detail Detail

Enkele Detailfoto's

Nachtfoto

"Kantine bij nacht"

Vooraanzicht Zijaanzicht Achteraanzicht

Winteraangezichten

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je iets meedelen neem dan contact met ons op.
Buiten het hoogseizoen kun je het beste mailen.

Bel: 0529 - 451 857
Of stuur een email naar: Camping Dennenoord